9 Μαΐ 2008

Οροι συναλλαγής...

Παρακαλώ διαβάστε τους παρακάτω όρους συναλλαγής .

Παρακαλούνται οι χρήστες να επικοινωνούν μαζί μου εντός 3 εργασίμων ημερών από την λήξη της καταχώρησης στο τηλέφωνο που σας δίδεται από το site.
Αν πιστεύετε ότι κατά τη λήξη δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε την συναλλαγή (π. χ. θα είστε διακοπές) τότε ενημερώστε με πριν το κλείσιμο της καταχώρησης.
Διαφορετικά μετά το πέρας των 3 ημερών διατηρώ το δικαίωμα να θεωρήσω τη καταχώρηση ΑΚΥΡΗ και να την επαναλάβω, η δε αξιολόγηση της συναλλαγής μπορεί να είναι αρνητική .
Προσοχή ! α) Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής πρέπει να γίνει πρώτα τηλεφωνική επικοινωνία από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (με ενεργοποιημένα τα στοιχεία σας) .
β) Εάν τα στοιχεία που έχετε δώσει στο site δεν είναι πραγματικά, η καταχώρηση (αλλά και η συναλλαγή) είναι ΑΚΥΡΗ.
γ) Δυσλειτουργία του site κατά την διάρκεια ή μετά από κλείσιμο καταχώρησης δεν σας απαλλάσσει από τους όρους συναλλαγής.
δ) Το κόστος της αντικαταβολής ή συστημένου διαφέρει από το βάρος αλλά κυμαίνεται από 3 έως 6 ευρώ. Μετά από κάθε αποστολή δέματος ακολουθεί μήνυμα με τα στοιχεία της (αριθμός κατάθεσης, αναλυτικό κοστολόγιο, και ημερομηνία αποστολής). Αυτά χρησιμοποιούνται από εσάς σε περίπτωση αργοπορίας προς αναζήτηση του δέματος από τα ΕΛΤΑ. Αν δεν λάβετε την ειδοποίηση των ΕΛΤΑ σε σύντομο χρονικό διάστημα στείλτε μου μήνυμα, γιατί η ΜΗ παραλαβή αντικαταβολής σας χαρίζει μια αρνητική αξιολόγηση.
ε) Μπορεί να γίνει εξόφληση και στις τράπεζες, Εθνική ή Εμπορική αλλά μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Η αποστολή σε αυτή τη περίπτωση είναι με συστημένο δέμα μέσω ΕΛΤΑ.
ζ) Όλες οι ταχυδρομικές αποστολές γίνονται με τα ΕΛΤΑ είτε είναι αντικαταβολή είτε συστημένες εφ' όσον έχουν εξοφληθεί μέσω τραπέζης. Όλα τα email που μου στέλνετε απ' ευθείας είναι με αυτόματη απάντηση, δείγμα ότι έχουν παραληφθεί, και όλα απαντώνται. Email επικοινωνίας mlayrentakh@yahoo.com .
στ) Η αξιολόγηση είναι δείγμα καλής συνεργασίας - συναλλαγής και όχι προσωπική αξιολόγηση. Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση να την αξιολογήσετε. Με τον τρόπο αυτό βοηθάτε τους επόμενους χρήστες να συνδιαλλαγούν μαζί σας. Όπως εσεις αποφασίσατε να συνεργαστείτε κρίνοντας την αξιοπιστία του χρήστη από την αξιολόγηση του έτσι θα κάνουν και οι υπόλοιποι χρήστες.
Email επικοινωνίας mlayrentakh@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: